Skant LKV

Autamme avaamaan uusia ovia elämässä

Miksi välitämme?

Matkan varrella 

Elämään kuuluu erilaisia vaiheita. 

Yhdellä on tarvetta muuttaa työn perässä eri paikkakunnalle, toisilla tarve lisähuoneelle perheenlisäyksen vuoksi. Ajan saatossa huomataan kodin olevan tarpeettoman iso lasten muuttaessa pois kotoa. Kenties on tullut aika etsiä yhteistä omaa kotia. Kaikki nämä muutokset ovat osa elämää. 

Tunnistamme asiakkaiden eri elämänvaiheita ja haluamme olla osaltamme niissä mukana. Asiakkaiden odotukset sekä tarpeet ovat meille tärkeitä  niin uuden kodin hankinnassa kuin nykyisen asunnon myynnissä.  


Uuden edessä

 Uuden kodin hankintaan liittyvissä tarpeissa on tapahtunut isoja muutoksia ja ne hakevat paikkaansa edelleen. Etätyö on tuonut mahdollisuuksia tehdä kotoa käsin töitä, mutta samanaikaisesti se on tuonut uuden tarpeen koteihin.
 Työhuoneen merkitys uuden asunnon hankinnassa on kasvanut huomattavasti. Samanaikaisesti maailman markkinat luovat paineen ylimääräisen tilan omistajalle miettimään tulevaisuuden suunnitelmia omasta kodista.
Meidän tehtäväksemme on jäänyt yhdistää nämä perheet, jotta jokainen saisi asua omien tarpeiden mukaisessa kodissa.
Nämä tarpeet muuttuvat elämän varrella ja sen vuoksi meitä tarvitaan.


Sujuvaa asuntokauppaa 

 Asuntomarkkinat ovat siirtymässä perinteisestä tavasta kohti digitaalista kaupankäyntiä. Se tuo mukanaan monia helpotuksia niin asunnon myyjälle, ostajalle kuin välittäjällekin. 

Sähköinen tarjousneuvottelu ja kaupankäynti tuo sujuvuutta kaupankäyntiin. Samalla se mahdollistaa dokumentaation säilyttämisen turvallisesti siten, että se on helposti myöhemmin saatavilla.  Asuntojen visualisoinnit, stailaukset ja muut digitalisaation tuomat mahdollisuudet tuovat asuntokaupassa parhaimmat puolensa esille. 

On kuitenkin yksi asia mitä nämä arkea helpottavat toiminnot eivät ole pystynyt korvaamaan. 

Tunne oikeasta päätöksestä, siksi välitämme asumisen unelmia. 

Mietityttääkö asuntosi nykyinen arvo?

Jätä yhteystietosi ja tiedot asunnostasi, niin selvitämme sinulle asuntosi markkina-arvon. Palvelu ei maksa mitään eikä sido mihinkään.